Déze bekende Nederlanders zijn trouwambtenaar en kunnen jou nu trouwen!
Delen

Déze bekende Nederlanders zijn trouwambtenaar en kunnen jou nu trouwen!

De vraag naar bekende Nederlanders als trouwambtenaar wordt steeds groter. Toch zijn er maar enkele bekende Nederlanders werkzaam als trouwambtenaar. Wij hebben ze even op een rijtje gezet!

Heb jij altijd al een bekende Nederlander als jou trouwambtenaar willen hebben? Tot nu toe kunnen Anouk Smulders, Dennis van der Geest, Dennis Weening, Ellie Lust en zangeres Do jou van dienst zijn. Samen met Jörgen Raymann en Irene Moors hebben zei zich aangesloten bij het platform Celebabs. Wat een geweldig idee is, omdat er steeds meer vraag is naar een bekende Nederlander als trouwambtenaar. De huwelijksdag is tenslotte de mooiste dag uit iemands leven en de trouwceremonie het meest bijzondere moment.

Wij spraken Frits Sissing. Wie heeft meegeholpen aan het concept van Celebabs. Frits Sissing: “Ons initiatief past perfect bij de veranderende invulling van de huwelijksceremonie. Vroeger was die eenvoudig, hadden bruidsparen geen enkele invloed op het verloop van de ceremonie. Er was weinig ruimte voor bijvoorbeeld een persoonlijke toespraak. Het ging voornamelijk over rechten en plichten. De saaie akte moest van A tot Z worden voorgelezen. Dat gaat tegenwoordig gelukkig anders. Het is veel persoonlijker, warmer en liefdevoller geworden. Ieder bruidspaar geeft een andere invulling aan het huwelijk. De keuze van de trouwambtenaar is daar onderdeel van.”

Frits Sissing heeft zelf ook al wat ervaring opgedaan als ceremonieel trouwambtenaar. “Ik heb het vier jaar geleden voor het eerst ondervonden. Een bruidspaar uit Hengelo stelde mij de verrassende vraag of ik hun huwelijk wilde begeleiden als ceremoniële Babs. Uit alle BN’ers die ze hadden kunnen kiezen belden ze specifiek mij, omdat ze mijn programma’s zo leuk vonden en omdat ze iets anders dan anders wilden Het was een bijzondere dag en ze zijn nog steeds gelukkig getrouwd.”

Binnenkort zullen wij nog meer namen bekendmaken van bekende Nederlanders die zich bij het Celebabs platform aansluiten.

Bron: rtlboulevard.nl

Delen