100%NL Magazine Benjamin
Zie ook:
Delen

Benjamin deelt te leuke selfie met WVL-kandidaat: ‘De schat’

Benjamin plaatste deze te leuke selfie in zijn Instagramstory en hij ziet er bij uit. 'Wat ben ik blij dat ik jou heb leren kennen', schrijft hij.

Winter vol Liefde

Het programma waar iedereen avonden voor is thuisgebleven en de fantastische wintervariant op B&B vol Liefde: Winter vol Liefde. Vijf Nederlanders die gevestigd zijn in winterse oorden in het buitenland gaan opzoek naar de liefde. Het eerste seizoen van dit programma zit er helaas alweer op, maar het smaakt zeker naar meer, want heel Nederland is weer in de ban van de deelnemers, hun verhalen en hun acties.

Mismatch

Benjamin woont in het mooie Zwitserland en hij heeft meerdere heren op bezoek gehad. Helaas zat de ware er voor hem niet tussen en daarom gaat hij vooralsnog als vrijgezel door het leven. Aan het einde van het programma liet hij nog wel weten dat daten er voorlopig even niet in zit voor hem. Wie weet in de toekomst…

De schat

Benjamin kan de liefde dan wel niet hebben gevonden in het programma, maar hij heeft er wel goede vriendschappen aan overgehouden. Zo deelde hij een te leuke selfie met Amy Rose in zijn Instagramstory. Amy Rose is één van de deelneemsters van het programma en zij is nog altijd hartstikke gelukkig met Saul uit Zwitserland.

Bij de foto schrijft Benjamin: Met de schat Amy Rose de Bruin. Wat ben ik blij dat ik jou heb leren kennen. En wat ben ik nog blijer dat jij en Saul zo gelukkig zijn.’ Wat een gezellige foto is dit en wat leuk dat de twee zo goed bevriend zijn geraakt.

100%NL Magazine Benjamin

100%NL Magazine WhatsApp kanalenhttps://www.instagram.com/p/C2HxkEYoaET/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Benjamin Willemsen

Delen