100%NL Magazine BIbi Breijman

VIDEO: Bibi Breijman deelt heftige beelden van bewegende babybuik

De laatste loodjes voor Bibi Breijman zijn ingegaan! Op Instagram deelt de beauty heftige beelden van haar bewegende babybuik.

Bibi Breijman

Samen met haar grote liefde Waylon heeft Bibi een prachtig gezin. Ze zijn samen de trotse ouders van dochtertje Teddy en baby nummer 2 is onderweg!

Naast Teddy en de ongeboren baby heeft Waylon nog een kind: zoon Dylan. Nadat vader en zoon elkaar lange tijd niet hebben gezien zijn de twee nu gelukkig weer ‘on speaking terms’. Zo zagen we Dylan al eens eerder voorbij komen op de Instagram van zijn bekende papa, toen Waylon het hele gezin mee nam naar Parijs. Benieuwd hoe Dylan eruit ziet? Dat zie je hier!

Babyshower!

Vorige week week Bibi nog ontzettend verrast door familie en vrienden met een te gekke babyshower. Alles was tot in de puntjes geregeld en prachtig versierd. ‘Ik steeg op van geluk en de helium ballonnen. Bedankt allemaal’, schreef Bibi bij de prachtige foto’s. Pretletter Teddy kon natuurlijk niet ontbreken op het feestje en genoot met volle teugen van alle aandacht én van de lekkernijen.

Bewegende babybuik

De tijd begint nu echt te tikken voor Bibi en haar buik groeit nu per dag. Via haar Instagram Story deelt Bibi heftige beelden met haar volgers. ‘Kleine Alien’, schrijft ze bij de video.

Op de video is goed te zien dat het kindje in Bibi’s buik een kleine druktemaker is! Bibi’s buik gaat flink heen en weer. Benieuwd naar de beelden? Die zie je hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman