100%NL Magazine Bibi Breijman
Zie ook:
Delen

Bibi Breijman deelt bijzondere foto van vier generaties ‘mijn lievelingsvrouwen’

Het is vandaag internationale vrouwendag! En dat wordt uitgebreid gevierd op social media. Zo deelt Bibi Breijman ook een aantal foto’s van al haar lievelingsvrouwen en geeft ze hen een digitale dikke kus!

Bibi begint natuurlijk met een foto van haar en dochter Teddy. Maar ook haar zus, mama, schoonmoeder, oma’s en andere dames komen aan bod. De derde foto in het rijtje is ook wel een bijzondere. Daarop staan namelijk vier generaties: dochter Teddy, Bibi zelf, haar mama en oma. We zien wel waar Bibi haar looks van heeft!

Bibi deelde een paar dagen geleden ook een foto van haar en Teddy toen ze net uit bed kwamen. En wat ons en veel volgers vooral opvalt, is dat ze ontzettend veel op elkaar lijken! Teddy is natuurlijk ook al bijna 2,5 en groeit als kool. Als het aan Waylon ligt, gaan ze hun gezinnetje zeker nog uitbreiden. Op de verjaardag van Teddy reageerde Waylon onder het bericht van Bibi ‘Nog een kindje maken??’ en ook Bibi ziet een nieuwe baby zeker zitten. Ze zou er nog wel 10 willen!

Bron: Instagram | Beeld: Instagram

Delen

Meer over Bibi Breijman

WAUW: Bibi Breijman deelt voor het eerst foto van snelgroeiende babybuik
WAUW: Bibi Breijman deelt voor het eerst foto van snelgroeiende babybuik
SMELT: Bibi Breijman laat heel Nederland glimlachen met foto van Teddy
SMELT: Bibi Breijman laat heel Nederland glimlachen met foto van Teddy
Lees alle artikelen over Bibi Breijman