100%NL Magazine Bibi Breijman

FOTO: Bibi Breijman omarmt haar groeiende buik!

De laatste loodjes komen in het zicht voor de zwangere Bibi Breijman. Op Instagram omarmt ze liefdevol haar groeiende buik.

Bibi Breijman

Toen Bibi Breijman en Waylon elkaar voor het eerst ontmoetten was er geen sprake van een directe klik. Sterker nog, Waylon moest niets van haar hebben! In een eerder interview met 100%NL Magazine liet Waylon weten: ‘Ze liep de hele dag met een camera op haar hoofd. Inmiddels heb ik enorm veel respect voor haar, omdat ik nu weet wat het volgen inhoudt. Maar daar had ik op dat moment geen boodschap aan. Ik dacht: wat zit die nou de hele dag te lachen en fake smiles te filmen? In eerste instantie moest ik dus niet zoveel van haar hebben. Daar komt bij dat we toen allebei nog een relatie hadden.’ Benieuwd naar de rest van het interview? Dat lees je hier!

Gelukkig is het goed gekomen en zijn de twee nu alweer een paar jaar samen dolgelukkig!

Teddy

Binnenkort verwachten Bibi en Waylon hun tweede kindje samen, maar vooralsnog hebben ze hun handen vol aan dochter Teddy. Teddy is té schattig maar ook heel erg ondeugend!

Afgelopen week besloten Bibi en Waylon om de kamer van Teddy een make-over te geven en dus staken ze de handen flink uit de mouwen! Maar of Teddy er nou zo blij mee was… Je ziet de beelden van Teddy’s reactie op haar nieuwe kamer zie je hier!

Groeiende buik

Veel Nederlanders keken vanochtend verbaasd uit het raam: er lag sneeuw! Dat zijn we niet meer gewend. Vorige week genoten we nog met volle teugen van het heerlijke voorjaarszonnetje en vandaag moeten de winterjassen weer uit de kast!

Ook voor Bibi een flinke omslag. De beauty komt net terug van een heerlijke zonnige babymoon en verlangt nu dus heel erg naar de zon. Op Instagram post ze daarom een zonnige foto waarbij ze haar groeiende buik liefdevol omarmt. De volgers van Bibi vinden de foto helemaal geweldig. ‘Wat ben je mooi!’ en ‘Prachtig!’ schrijven ze onder de foto.

Bibi: ‘Gewoon omdat het sneeuwt #ikwilterug’

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman