100%NL Magazine Waylon Bibi
Zie ook:
Delen

WAUW: Bibi Breijman deelt prachtige beelden van zwangerschapsshoot

Bibi Breijman en dochter Teddy stralen tijdens de zwangerschapsshoot!

Bibi Breijman

Nog eventjes geduld en dat dient de tweede spruit van Waylon en Bibi Breijman samen zich aan. Samen hebben ze al dochtertje Teddy, die dus grote zus wordt! Naast Teddy heeft Waylon ook nog een zoon, Dylan. Dylan lijkt als twee druppels water op zijn vader. Een foto van Dylan zie je hier!

Op knappen!

De laatste loodjes zijn officieel in gegaan en het gezin van Bibi kan het natuurlijk niet meer afwachten. Bibi is prachtig zwanger en showt dan ook vol trots haar zwangere buik regelmatig op Instagram. Zo ook vorige week, toen Bibi een mooie foto deelde van haar buik. De volgers van Bibi reageerden massaal onder de foto. Zo schreven ze: ‘Blijft een wonder dat er een leven zo in je kan groeien.’ Weer iemand anders schrijft: ‘Ow wat een mooie buik!’.

Zwangerschapsshoot

Nu het einde officieel in zicht is zijn er natuurlijk ook officiële foto’s gemaakt tijdens een zwangerschapsshoot. Bibi had tijdens de fotoshoot gezelschap van haar partner in crime: dochter Teddy. En hoewel Bibi stralend zwanger is en er prachtig uit ziet steelt dochter Teddy de show op de foto’s. Kijk de twee eens een lol hebben!

 

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman

Delen

Meer over Bibi Breijman

Bibi Breijman over zwangerschap: 'Derde kwam als een cadeautje'
Bibi Breijman over zwangerschap: ‘Derde kwam als een cadeautje’
WAUW: Bibi Breijman deelt voor het eerst foto van snelgroeiende babybuik
WAUW: Bibi Breijman deelt voor het eerst foto van snelgroeiende babybuik
Lees alle artikelen over Bibi Breijman