100%NL Magazine Bibi Breijman

Sterke genen: Bibi en dochtertje Teddy lijken sprekend op elkaar!

Bibi Breijman en haar dochtertje Teddy lijken sprekend op elkaar, dat blijkt maar weer uit de nieuwe foto's die Bibi plaatst op haar Instagram.

Bibi en Teddy

‘Ochtenden achter de duinen #goodmorning #goldylocks #thehague #mysunshine‘, schrijft Bibi bij de lieve kiekjes. Op de foto’s zien we Bibi en Teddy heerlijk wakker worden, allebei in een ochtendjas.

Op de foto’s is goed te zien dat moeder en dochter spre-kend op elkaar lijken! In 2018 werden Bibi Breijman en Waylon ouders van een prachtige dochter, genaamd Teddy. Uit een eerdere relatie heeft Waylon nog een zoon, Dylan.

Woning

De tortelduifjes wonen samen met hun prachtige dochter Teddy in een uniek pand. Voordat Bibi bij Waylon introk had Waylon het ingericht vol met opgezette dieren en motoren. Toen Bibi bij Waylon introk mocht zij het interieur onder handen nemen, en dat heeft ze gedaan! Aan Linda.Loves laat Bibi weten: ‘Ik wilde de Indische stijl in ere houden. De openhaardkamer kreeg Haags blauw op de muren, een ode aan mijn stad.’ Benieuwd naar de foto’s? Die zie je hier.

 

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman