100%NL Magazine Bibi en Waylon

Bibi en Waylon vieren de liefde op de Loosdrechtse Plassen!

De afgelopen week was echt een cadeautje! Er werden temperaturen van dik in de 20 graden gemeten en heel Nederland ging eropuit of met de snoet in de zon. Bibi Breijman en Waylon waren op de Loosdrechtse Plassen te vinden met de boot. En deelden een paar leuke foto’s!

Bootleven

‘Bootleven’, schrijft Bibi bij de foto van haarzelf in een innige omhelzing met Waylon en een foto van dochter Teddy op de boot. Of ze de boot hebben gehuurd of gekocht is niet duidelijk, maar ze zijn zeker weten. Aan het genieten!

Moedermaffia

Een volger plaatst een wel hele leuke reactie onder de foto. ‘Wat zijn jullie toch een mooi stel’, schrijft een enthousiaste volger. Natuurlijk zijn er ook weer een hoop berichtjes van de moedermaffia die kritiek hebben op het feit dat Teddy geen zwemvest om heeft. Bibi besteedt hier geen aandacht aan, maar andere volgers van de influencer vinden vooral dat ze aan het zeiken zijn.

Lievelingsvrouwen

Onlangs zette Bibi al haar lievelingsvrouwen nog in het zonnetje op Internationale Vrouwendag. Hierbij deelde ze ook een foto van vier generaties Breijman vrouwen: haar oma, moeder, Bibi zelf en natuurlijk dochter Teddy. Dit leverde prachtig beeld op!

Bron en beeld: Instagram