BACK TO SCHOOL: BN’ers delen massaal uitzwaaimomenten van hun kids!

BACK TO SCHOOL: BN’ers delen massaal uitzwaaimomenten van hun kids!

Altijd weer een emotioneel moment als de kinderen naar school moeten na de zomer. Veel BN’ers konden het vanochtend ook niet droog houden en namen met een brok in de keel afscheid van de kids.

Chantal Janzen

Chantal Janzen is vooral emotioneel over het feit dat haar oudste zoon James volgend jaar naar de middelbare school gaat. “Hoe durf je. Zo snel groot worden. De brutaliteit. Maar ok, ’t gebeurt”, schrijft ze bij een foto waarop ze haar zoon James kust op zijn achterhoofd. Gelukkig heeft hij nog een heel jaar te gaan in groep 8!

Accepteer marketing cookies om deze content te zien.

Kirsten Schilder

Ook Kirsten Schilder was gisteravond alweer druk in de weer met het inpakken van de tassen. Oudste dochter Nikki gaat namelijk naar groep 6 en zoontje Julian naar groep 5. Wat worden ze alweer groot! “Hier vinden ze het nog best wel spannend laat Kirsten weten.”

Nicolette Kluijver

Vooral Nicolette Kluijver had het heel erg moeilijk vanochtend bij het afscheid. “Sta ik daar gewoon een potje te janken. Groep 5 en groep 3. Zet ‘m op schatjes!”, schrijft ze bij de foto waarop ze huilend haar zoon en dochter knuffelt en kust.

https://www.instagram.com/p/CD-yHy5FpHD

Nicolette van Dam

Nicolette van Dam en Bas Smit zijn net teruggekomen van een tripje door Nederland met de boot en vandaag is het alweer tijd voor de meiden om naar school te gaan. Ook de dochters van Nicolette gaan dit jaar naar groep 5 en groep 3. “Voor ons allemaal best spannend. Weer een nieuwe fase! De meiden hebben er zin in, alleen mama moet nog even wennen”, schrijft Nicolette bij de foto waarop ze allemaal naast de fiets staan.

https://www.instagram.com/p/CD-08G6JP5_

Jim Bakkum

Jim Bakkum is ook apetrots! Zijn zoontje Lux gaat naar groep 5 en dochtertje Posy mag alweer naar groep 2. “Eerste schooldag. Tenminste twee kinderen die er zin in hebben” zet hij op zijn Instagram verhaal. Dochtertje Molly zwaait haar broer en zus uit achter het raam. Zo zoet!

Bron: Instagram | Beeld: Instagram