100%NL Magazine Jan Smit

Van elkaar in de haren vliegen tot nieuwe rekenmethodes: Dit doen de BN’ers met de thuisscholing

Het is de 2e keer dat de scholen voor langere tijd gesloten zijn en dat de ouders moeten opdraaien voor de thuisscholing. Dat gaat niet iedereen even gemakkelijk af, want laten we eerlijk zijn: leerkracht zijn is een vak apart. Ook de BN'ers komen er niet onderuit en zetten thuis hun kinderen aan het werk.

Jan Smit

‘Het online businesscentrum is weer geopend!’, grapt Jan bij een foto vanuit zijn eigen woonkamer. Dochter Emma en zoon Senn zitten beiden achter een laptop en doen natuurlijk hartstikke hun best!

100%NL Magazine Jan Smit

Bas Smit

Bas, Nicolette en hun dochters Lola-Lily en Kiki-Kate zijn er met het hele gezin op uit, in Zeeland. Maar dat wil niet zeggen dat schoolwerk niet doorgaat! Op Instagram laat Bas zien dat hij ook zo als schoolmeester aan de slag kan gaan! Goed werk meiden!

Kim Kötter

Nu Kim zwanger is van haar derde zoon is het wel even aanpoten om haar twee jongens Muck en Youp aan het werk te houden. Kim: ‘Ik vind het stiekem nu toch wel even pittiger bij deze lockdown dan de eerste. Het kan te maken hebben dat ik hoogzwanger ben en we niet echt naar buiten kunnen. 😉 of dat 2 jongens elkaar steeds in de haren vlogen.’

100%NL Magazine Kim Kotter

Tanja Jess

Ook de kinderen van Tanja Jess moeten er aan geloven. Tanja heeft het er maar moeilijk mee, maar gelukkig heeft haar man Charly Luske engelengeduld. ‘Moet zeggen dat Charly een stuk geduldiger is dan mijn vader vroeger. Die was er na 3 pogingen tot wiskunde bijles al klaar mee en heeft het maar uitbesteed… was beter voor ieders mentale gezondheid.’

100%NL Magazine Tanja Jess

Bron en Beeld: Instagram