100%NL Magazine Bettina en Jim
Delen

Deze BN’ers verwachten in 2019 een kindje!

Dit jaar zijn er weer een hoop baby’s onderweg! Wij zetten even voor je op een rijtje welke bekende Nederlanders dit jaar de gelukkige ouders worden van een kleine spruit.

Jan Versteegh
Jan Versteegh heeft afgelopen week bekend gemaakt dat zijn vrouw Dieuwertje weer zwanger is van een kleintje! Hij wilde nog niet vertellen wanneer ze is uitgerekend, maar het zal waarschijnlijk een zomerkindje worden.

Xelly Cabau van Kasbergen
Ook Xelly is in verwachting van haar eerste kindje met haar verloofde Beer Muller. Niet alleen het koppel is blij met dit goede nieuws, ook Xess Xava kan er geen genoeg van krijgen dat hij een nieuw neefje krijgt.

Tom Groot
Een van de bekendste boeren van Nederland verwacht dit jaar ook zijn eerste kindje. Het is zowel voor de ouders als de rest van Nederland nog een verrassing wat het geslacht wordt van de kleine.

Jim BakkumJim en zijn vrouw Bettina zijn al de trotse ouders van Lux (6) en Posy (3) en mogen dit jaar nog een kleintje verwelkomen! Ook zij willen graag pas achter het geslacht van de baby komen bij de geboorte.

https://www.instagram.com/p/Bp-W1-Zge6I/

Ellen Hoog
De hockeyvriendinnen Ellen Hoog en Naomi van As werden beide in 2018 zwanger van hun eerste kindje! Naomi is ondertussen al bevallen van de kleine Kae en Ellen Hoog verwacht met haar grote liefde Kelvin in 2019 de baby. Afgelopen december maakten ze ook al het geslacht bekend: het wordt een meisje!

Jorik Scholten
Jorik Scholten, ook wel bekend als Lil Kleine, wordt dit jaar ook voor de eerste keer vader! Jorik en zijn vriendin Jaimie Vaes krijgen samen een zoontje.

https://www.instagram.com/p/Brz-yT7gRap/

Bron: Instagram | Beeld: Instagram

Delen