BN'ers

André Hazes cancelt zijn concerten op advies van dokter

Dat is even schrikken zeg! André Hazes heeft zojuist via Instagram laten weten dat hij het van de dokter wat rustiger aan moet doen en dus even tijdelijk rust neemt.

André had al een hele tijd last van hoofdpijn en besloot een bezoekje aan de dokter te brengen. Hij vertelde hoe hij zichzelf de afgelopen jaren heeft behandeld:

“Ik heb mij de afgelopen jaren mijn vingers tot het bot gewerkt omdat ik jullie allemaal wilde laten zien dat ik meer ben dan de zoon van. Ik wilde mezelf bewijzen naar iedereen in Nederland. Ik heb lichamelijke klachten genegeerd en heb nachten doorgehaald omdat ik zelf dacht dat dat de manier was om te kunnen blijven presteren.”

De dokter raadt hem aan minimaal een maand rust te nemen en dat doet André nu ook. Hij heeft al zijn concerten van deze maand afgezegd. André heeft daar zelf duidelijk moeite mee. Hij post op zijn Instagram een foto waarop het woord sorry is afgebeeld. Hij maakt in de tekst ook nogmaals zijn excuses. ‘Het spijt me als ik mensen teleurstel die mij hebben geboekt, of die een kaartje voor mij hebben gekocht. Maar voor een keer moet ik aan mijzelf denken.’

Gezondheid gaat natuurlijk altijd voor. Hou je taai André!

Bron: Instagram | Beeld: Instagram

Lieve mensen, Gisteren ben ik naar de dokter gegaan vanwege een ongelooflijke pijn in mijn hoofd. Ik heb uitgelegd hoe mijn afgelopen jaren eruit hebben gezien en hoe ik mezelf daardoor heb behandeld. Ik heb mij de afgelopen jaren mijn vingers tot het bot gewerkt omdat ik jullie allemaal wilde laten zien dat ik meer ben dan de zoon van. Ik wilde mezelf bewijzen naar iedereen in Nederland. Ik heb lichamelijke klachten genegeerd en heb nachten doorgehaald omdat ik zelf dacht dat dat de manier was om te kunnen blijven presteren. Altijd in mijn achterhoofd gehouden dat ooit iemand tegen mij zei dat mij wat mijn vader bereikt had, nooit zal lukken... Misschien niet goed geweest, maar ik kan alleen maar hopen dat jullie hebben gezien dat ik dit kan. Zelf. Ook hebben velen van jullie mij gewaarschuwd dat als ik niet op zal letten ik in een dip terecht zal gaan komen. Na een lang gesprek heeft de dokter voor mij besloten, en ik zeg het met veel pijn in mijn hart, dat ik rust moet nemen. We hebben besloten minimaal een maand alles wat met werk te maken heeft af te zeggen en rust in te lassen. Ik hoop oprecht op jullie begrip. Het spijt me als ik mensen teleurstel die mij hebben geboekt, of die een kaartje voor mij hebben gekocht. Maar voor 1 keer moet ik aan mijzelf denken. Ik zie jullie snel weer!

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Gewoon het leukste blad van Nederland