BN'ers

André Hazes krijgt eigen reallifesoap op SBS6

Op vrijdag 1 september begint op SBS6 de zesdelige reallifesoap André Hazes. Ik haal alles uit het leven, waarin we de Mokumse volkszanger volgen in zijn drukke leven als gloednieuwe superster en trotse vader. 

Na Jan Smit, Frans Bauer en BZN krijgt ook André Hazes Jr. zijn eigen realityserie. In Ik haal alles uit het leven volgen we Dré naar een mijlpaal in zijn zangcarrière: zijn twee avondvullende concerten in Ahoy Rotterdam. Hoewel er enorm veel voorbereiding voorafgaat aan de twee shows, is er voor Hazes inaast alle drukte in zijn leven gelukkig ook nog tijd voor gezelligheid. Het mooie van de serie is dat we zowel een kijkje mogen nemen in het artiestenleven van de zanger als in zijn persoonlijke leven als jonge vader. André laat zien hoe hij zijn grenzeloze ambitie naar de top weet te combineren met het verschonen van de luiers van zijn bijna éen jaar oude zoontje en zijn relatie met zijn partner Monique. Wat er ook gebeurt, pappadag is heilig voor Dré!

Naast André en zijn gezin spelen ook het team van professionals en zijn familie een grote rol in de serie, waaronder de oma van André, zijn trouwe vriend en geluidsman Peet en zijn neef Tjarno, die ook nog eens de rol van tourmanager vervult.

Ondanks dat André nog altijd in zijn vaders voetstappen treedt, hit na hit scoort en probeert om alles uit het leven te halen, mag hij van zichzelf niet naast zijn schoenen gaan lopen en wil hij er altijd blijven zijn voor zijn gezin. 

Benieuwd of dat hem gaat lukken? Kijk dan vanaf 1 september iedere vrijdagavond van 20:30 naar 21:30 naar SBS6! 

 


Gewoon het leukste blad van Nederland