BN'ers

Armin van Buuren komt met nieuw album!

Armin van Buuren, die zijn laatste album uitbracht in 2015, heeft vanochtend in de ochtendshow Joost=Wakker! van SLAM!-dj Joost Burger laten weten dat hij binnenkort met een nieuw album komt! 

“Ik heb zoveel liggen, maar het moet allemaal tegengehouden worden omdat mijn andere platen nog zo goed gaan. Ik mag het nog niet heel hardop zeggen, maar ik ben stiekem alweer met een nieuw album bezig.” vertelt Armin.

Het is nu drie jaar na zijn album Embrace en zijn sound is erg veranderd. Wij zijn daarom erg nieuwsgierig waar de dj binnenkort mee gaat komen. Zo vertelde hij over zijn nieuwste track Blah Blah Blah, die hij een tijdje geleden uitbracht: “Een plaat als Blah Blah Blah had ik misschien een jaar of vijf geleden niet gedurfd. Maar nu heb ik zoiets van: het is iets lolligs, het is een leuk gek ding.” Armin is op het nummer gekomen door zijn dochter; “Zij kwam thuis met allemaal schunnige woorden die ze geleerd had op het schoolplein, verwerkt in een liedje. Toen dacht ik: daar moet ik wat mee doen.”

“Het is heel gek, maar sinds ik twee kinderen heb, ben ik nog nooit zo productief geweest.”  Dat klinkt veelbelovend. Wanneer het nieuwe album uitkomt en hoe het gaat heten is nog onduidelijk, maar wij zijn razendbenieuwd! 

Bron beeld en tekst: SLAM!


Gewoon het leukste blad van Nederland