BN'ers

Weekendtip: Bridget in Hollywood

Net5 komt met een nieuw programma en gaat op bezoek bij Nederlanders die het gemaakt hebben in Amerika. Bridget Maasland bezoekt de succesvolle Nederlanders in Hollywood en neemt een kijkje in hun leven vol glitter en glamour. In de ‘city of angels’ is niets onmogelijk. Iets wat Bridget ervaart als ze in het leven van haar gasten duikt. Maar één ding hebben ze allemaal gemeen, hun wiegje stond gewoon in ons kleine Nederland. 

Bridget bezoekt onder anderen Hollywood-socialite Conchita Leeflang die de beste vriendin van Elton John is, de jonge en knappe Twan Kuyper die miljoenen volgers heeft op Vine (de populaire videodienst van Twitter), pornoster Bobbi Eden, mediamagnaat en tienvoudig Emmy-winnaar Bertram van Munster, prinses Inge uit het tv-programma Nederlandse Hollywoodvrouwen en choreograaf Louis van Amstel van de Amerikaans Dancing With The Stars.

Nieuwe zondagavond van Net5
Naast Bridget in Hollywood gaat ook het nieuwe programma Mijn Restaurant om 20.30 uur van start. In dit culinaire programma dineren drie restauranteigenaren in elkaars zaak en onderwerpen deze aan een grondig onderzoek. Naast de menukaart en de gerechten, worden ook de service en ambiance van het restaurant beoordeeld. Wie de meeste fooi ontvangt, is de uiteindelijke winnaar.

Kijk aanstaande zondag naar Mijn Restaurant om 20.30 uur en daarna naar Bridget in Hollywood om 21.30 uur


Gewoon het leukste blad van Nederland