BN'ers

De eerste ontmoeting van Rafael en Estavana

Rafael van der Vaart en handbalster Estavana zijn alweer een tijdje met elkaar. De twee werden gevraagd naar hun eerste ontmoeting, en daar kwamen erg grappige uitspraken boven tafel. 

Estavana vertelt dat zij na een tijdje telefonisch contact op de avances van Rafael is ingegaan en het vliegtuig naar Sevilla heeft gepakt, waar de profvoetballer destijds woonde, voor hun eerste ontmoeting bij hem thuis.

"Ik dacht: ik doe het gewoon, we hebben het leuk door de telefoon en als het niks is, weet ik dat ook meteen. Ik doe wel stoer, maar ik was toen best nerveus en heb gauw twee wijntjes genomen voor de landing. We waren aan het facetimen toen ik de aankomsthal inliep. Kwam hij ineens achter een pilaar vandaan. Zag ik die kleine draak! Ik wist niet hoe groot hij in het echt was. Rafael is best wel klein, ik had iets groter verwacht. Maar ik wist direct: het zit goed. In de auto was het meteen gezellig, geen domme stiltes of zo."

Van der Vaart laat op zijn beurt in het gesprek met Barbara en Frits Barend weten dat hij die eerste ontmoeting niet naar het toilet durfde.

Hij vertelt: "Ik durfde niet naar het toilet toen Es voor de eerste keer bij mij over de vloer kwam. Ik had pijn in m'n buik, maar ik wachtte gewoon tot ik de volgende ochtend naar de club ging. Zaten we die middag bij mij thuis, zei zij ineens: ik moet heel nodig naar de wc. Toen heb ik gegierd. Ze kwam echt binnen met: dit ben ik en hiermee moet je het doen."

Beeld: AD

Gewoon het leukste blad van Nederland