BN'ers

Dit zijn de eerste deelnemers van Expeditie Robinson!

Wij moeten nog even geduld hebben voordat het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson weer op tv is, maar zijn er nu al mee bezig! Het programma heeft namelijk filmpjes van 3 kandidaten naar buiten gebracht. 

Zij houden het nog wel een beetje spannend voor ons, want in de filmpjes zie je de BN'er of vanaf de achterkant, of je ziet slechts een deel van hun, waaruit lastig te achterhalen is wie het is. Er wordt echter druk gespeculeerd!

Video's


1. Dansmoves

Op Facebook geeft Expeditie Robinson een hint: 'Deze Robinson heeft de beste dansmoves van het eiland. Zie jij wie het is?'


2. Rollergirl

Op Facebook geeft Expeditie Robinson een hint: 'Robinson numero 2! Wie is deze rollergirl?'


3. Sterke beer

Op Facebook geeft Expeditie Robinson een hint: 'Deze sterke beer gaat goed getraind naar het eiland. Wie denk jij dat het is?'


Speculaties

Onder de video's op Facebook wordt flink gespeculeerd.

Bij video 1 komen de namen Douwe Bob, Buddy Vedder en Timor Steffens vaak voorbij, maar de naam die het meeste wordt genoemd is Jody Bernal. En als je naar foto's op zijn Instagram kijkt, lijkt het erop dat de tattoo's die Jody op z'n hand heeft overeenkomen met de tattoo's van de persoon in het filmpje. De dansmoves kunnen dan uiteraard slaan op zijn bekende 'Que si que no'-dansje.

Onder video 2 wordt ook gespeculeerd, maar dit vindt men duidelijk wat lastiger! Een naam die veel genoemd wordt is 'Aisha', die een videoclip heeft waarin zijn rollerskates draagt ('Zulke Dingen Doe Je').

Wat betreft video 3, hierbij is bijna iedereen ervan overtuigd dat het Donny Roelvink is.

Wie denk jij dat deze 3 kandidaten zijn?
Gewoon het leukste blad van Nederland