BN'ers

Deze BN'er zal Roxeanne Hazes trouwen!

Roxeanne Hazes heeft een wel heel bijzondere trouwambtenaar gevonden. De persoon die haar met haar grote liefde Erik in de echt gaat verbinden is namelijk niemand minder dan Xander de Buisonjé! Roxeanne maakte in maart dit jaar bekend dat zij in het huwelijksbootje zal stappen met Erik Zwennes. Vlak daarna maakte zij al bekend dat Xander de twee zal gaan trouwen en daar vertelt Xander je nu meer over in de november/december editie van 100%NL Magazine. 

Onderstaand lees je een stukje uit het interview tussen Xander de Buisonjé en 100%NL Magazines master-interviewer Tim Douwsma! 

Tim: Hierbij verklaar ik jullie... 
Xander: “Ja, ik ben trouwambtenaar! Nog niet zo lang, hoor. Ik speelde wel al vaak op huwelijken als muzikant. Dan zit ik achter de piano en zing ik een liedje. Hou me vast, bijvoorbeeld. Maar niet Het is over (lacht). Ik miste soms de muziek tijdens een bruiloft. Probeer je maar eens een film voor te stellen zonder muziek. Elke gebeurtenis en emotie kan versterkt worden door muziek. Als de bruid naar binnen loopt, zullen mensen dat sneller voelen als er muziek bij is. Dan wordt het meer een verhaal.”

 De muzikant als verbinder?
“Als artiest ben je ook verbinder. Je staat op het podium en moet het publiek aan jou en aan elkaar verbinden. Het moet één grote positieve vibe zijn. Maar in de echt verbinden, dat moment! Hoe dichter het bij hen staat, hoe mooier het is.”

Hoe was de eerste keer?
“Dat was een goede kerel! Hij kwam met zijn kinderen binnen, die deel uitmaakten van de ceremonie. Toen ik zei: ‘Het is jouw eerste keer, maar ook de mijne’, haalde hij twee biertjes en stonden we daar. Dat was een goeie om mee te beginnen!”

En je gaat Roxeanne trouwen, hoe kennen jullie elkaar?
“Ik heb met de hele familie Hazes een goede band, ook toen vader nog leefde. We gingen weleens een biertje doen. Hij heeft mij erg bijgestaan in mijn moeilijke privé­situatie toendertijd en mij expres uitgenodigd als artiest in Ahoy. Hij nam het voor me op. Dat vond ik cool! Eigenlijk kwam de door­start van mijn carrière nadat hij was gestorven. Rachel vroeg mij Zij gelooft in mij te spelen op de ceremonie in de ArenA. Door André kreeg mijn carrière onbedoeld een enorme boost. Vanaf dat moment heb ik ook contact met Dré en Rox. Ik ben met allebei goed, ook met Rachel en Marieke, die er altijd bij is. Ik doe nu voor het zesde jaar mee aan Holland zingt Hazes. Dat is een rode draad in mijn leven geworden. Ik zie Dreetje veel en heb met Rox ook veel privécontact. Zij is een soort zus voor mij. Ik heb dat met Glennis ook. Ik heb sowieso warme gevoelens voor een hoop artiesten. Dat iedereen elkaar wat gunt.”

Het nieuwste 100%NL Magazine ligt nog tot 27 december in alle winkels. Haal hem snel in huis om het gehele interview te kunnen lezen! 


Roxeanne & Xander
Roxeanne & Erik
Gewoon het leukste blad van Nederland