BN'ers

Deze BN’ers kropen zaterdag in de huid van ABBA!

Zaterdag 21 oktober werd de tweede aflevering van ‘Oh wat een jaar’ uitgezonden. De gloednieuwe zaterdagavondshow van Linda de Mol scoorde met deze aflevering 1,8 miljoen kijkers. Deze week waren Karin Bloemen en Ad Visser te gast in het spraakmakende programma.

De nu al populaire spelshow nodigt elke week twee nieuwe gasten uit die onder leiding van Jeroen van Koningsbrugge en Ruben Nicolai de strijd met elkaar aangaan. De vier BN’ers moeten meerdere vragen beantwoorden over een bepaald jaar. De tweede aflevering stond in het teken van het jaar 1974. En welke band plopt als eerste in ons hoofd als we denken aan 1974? Juist, ABBA natuurlijk!

Bastiaan en Tooske Ragas, Monique Smit en Tim Douwsma werden zaterdagavond in strakke pakjes gehesen en gaven een optreden weg als de enige echte ABBA! Met heuse pruiken en nepbaarden zongen ze de sterren van de hemel. Monique laat via haar Instagram weten dat een kleine meisjesdroom uit komt en dat ze te boeken zijn! Tim Douwsma was ook razend enthousiast over zijn optreden en heeft het op Instagram over ‘onze heerlijke ABBA act’. 

Zie hieronder het filmpje met Bastiaan Ragas die zijn opperbest doet om Benny Andersson te imiteren achter de piano, Tooske Ragas met haar gigantische pruik, Monique Smit met haar strakke blauwe jumpsuit en natuurlijk Tim Douwsma die er zelfs in een wijde broek en hakken goed uitziet.  


Gewoon het leukste blad van Nederland