BN'ers

Deze BN'ers verwachten een baby

Het babynieuws vliegt ons om de oren; Marly van der Velden heeft gisteren bekend gemaakt of zij een jongetje of meisje krijgt en Jan Versteegh deelt vandaag via Instagram dat zijn vriendin in verwachting is van hun eerste kindje. Wij geven jou even een overzichtje van verwachte baby's in bn'er-land! 22 juni 2017

 


Rafael van der Vaart en Estavana Polman
Het kan je niet ontgaan zijn; de zwangerschap van Rafael en Estavana. Inmiddels is ook bekend dat het een meisje wordt! Verwacht wordt dat het stel deze maand papa en mama wordt. Estavana deelde deze gezellige compilatie van de babyshower.

Babyshower bedankt iedereen het was geweldig!! #littlegirl #cantwaittoseeyou

Een bericht gedeeld door Estavana Polman (@estavana) op


Carolien Karthaus-Spoor
Carolien en haar man Jon Karthaus verwachten zeer snel (waarschijnlijk deze maand nog) hun eerste kindje. En het is al bekend wat het wordt: een jongetje!

Sascha Visser
Sascha is apetrots op de moeder van zijn nog niet geboren zoon en deelde deze foto 3 dagen geleden op Instagram. Zij is op dit moment 40 weken zwanger van hun eerste kindje.
- Update - Op dezelfde dag dat dit artikel online stond werd baby Jagger George Visser geboren. Gefeliciteerd Sascha en Giorgia!!

40 weken zwanger en komt zo een blad uitlopen

Een bericht gedeeld door Sascha Visser (@sascha.visser) op


Simon en Annemarie Keizer
Simon maakte tijdens zijn 10-jaar jubileumconcert eind vorig jaar bekend dat hij met zijn vrouw Annemarie zwanger zijn van hun eerste kindje. Het kindje wordt verwacht in juli en het geslacht is nog niet bekend. Deze week deelde Annemarie deze babytaart waarmee zij door haar collega's zij Yours Today mee werd verrast.

Caro Emerald
Caro maakte in april bekend dat zij in september een tweede kindje verwachten. Via social media deelt zij vrijwel niets over haar zwangerschap, maar op deze backstage video is haar mooie buikje wel te zien.

Backstage fun #part2 #cambridge

Een bericht gedeeld door Caro Emerald (@caroemerald) op


Peter Jan Rens
Peter Jan en Virginia verwachten dit jaar oktober hun 2e kindje samen.

Mijn grote liefdes

Een bericht gedeeld door Peter Jan Rens (@peter_jan_rens) op


Marly van der Velden
Marly is zwanger van haar tweede kindje en gisteren maakte zij bekend dat dit een meisje wordt! Marly is uitgerekend in november dit jaar.

It's a girl!!!! Sammy krijgt een zusje @cleric23 #genderreveal #genderrevealcake

Een bericht gedeeld door Marly Van der Velden (@marlyvd) op


Rob Geus
Smaakpolitie Rob Geus maakte op een heel smaakvolle manier kenbaar dat zij een kindje verwachten. Inmiddels is bekend dat het een jongetje wordt. Dit is hun eerste kindje samen.

Jan Versteegh
Jan deelde vandaag deze foto met het mooie nieuws dat zij in verwachting zijn van hun eerste kindje.

Er is een kleine Versteegh onderweg!!!

Een bericht gedeeld door Jan Versteegh (@jan_versteegh) op

Gewoon het leukste blad van Nederland