Algemeen

Dit is de nieuwe videoclip van Nick & Simon!

Gister kwam de videoclip uit van ‘Gek van Geluk’: een van de liedjes op het nieuwste album, ‘Aangenaam’, van Nick & Simon. Het nummer van de twee heren is de soundtrack van de film ‘Gek van Geluk’ die op 27 november in première gaat. Johan Nijenhuis is de regisseur van de nieuwe feel good movie waar heel Nederland van zal smullen. De regisseur heeft al vele succesvolle films op zijn naam staan waaronder Verliefd op Ibiza, Volle maan, Costa! en Toscaanse Bruiloft.

Nick & Simon waren de gelukkigen die het nummer voor de soundtrack van de film mochten schrijven en zingen. Hoewel de heren al velen liedjes hebben geschreven, was dit toch wel een hele uitdaging. Vanwege de opnames en het script hadden de zangers maar beperkte tijd om het nummer te schrijven. Nick & Simon blijken duidelijk bestand tegen dit soort situaties, want ze hadden het nummer binnen één dag geschreven! Een persoonlijk record van de heren.

Bekijk hieronder de nieuwe videoclip van ‘Gek van Geluk’ van Nick & Simon en waarin Plien van Bennekom zichzelf weer van haar beste, én meest humoristische kant laat zien.


Gewoon het leukste blad van Nederland