Algemeen

Dit wordt een spannend jaar voor Johnny de Mol!

Johnny de Mol gaat een heel spannend jaar tegemoet! Hij wordt dit jaar natuurlijk papa. Zijn vriendin Anouk van Schie kan namelijk elk moment bevallen van de kleine Johnny junior. Ook heeft Johnny nog meer leuk nieuws: hij gaat namelijk weer terug naar SBS 6!

Johnny zal meerdere leuke programma’s gaan presenteren bij SBS, zoals een grote studioshow, een muziekprogramma en een nieuwe variant van het populaire programma SynDROOM. Ook zal het programma Waar is de Mol? weer terugkomen op de buis. Bovendien is Johnny heel verheugd dat hij gaat samenwerken met z'n vader bij SBS 6.

Johnny heeft er zelf ook veel zin in:

Johnny de Mol: “Ik heb hele fijne jaren bij RTL 4 achter de rug en ik ben dankbaar voor alle kansen die ik daar heb gekregen. Bij de SBS-zenders ben ik niet alleen mijn carrière als presentator begonnen, ik ervaar er ook een nieuwe energie. De kans kwam voorbij om terug te komen en een aantal prachtige projecten op te pakken, en die grijp ik graag met beide handen aan.”

Laten we hopen dat Johnny zo snel mogelijk weer te zien is op de buis! We zijn heel benieuwd naar de nieuwe programma’s die hij gaat presenteren. Wij wensen Johnny veel succes!

Beeld: William Rutten

 


Gewoon het leukste blad van Nederland