BN'ers

Glennis Grace slaat de handen ineen met dít make-upmerk!

Het gaat supergoed met de carrière van Glennis Grace. Eind juni verpletterde ze de jury bij America's got Talent, al haar shows waren binnen no-time uitverkocht én ze is sinds kort ook een samenwerking aangegaan met het make-upmerk PUPA Milano. 

PUPA Milano laat weten heel trots te zijn op deze unieke samenwerking. "Glennis past qua uitstraling helemaal het cosmeticamerk en wij kijken uit naar een succesvol jaar". Glennis zal onder andere aanwezig zijn op events en tijdens bijzondere gelegenheden, zoals in het najaar bij het PUPA Milano event. 

PUPA Milano is een cosmeticamerk waarmee iedereen een geschikte make-up look kan creëren. Van gedistingeerd tot super trendy, voor de jeugdige consument en voor de zakenvrouw, voor een glamour of mooie dag make-up. De make-up is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten en heeft een zeer hoog pigmentgehalte met daardoor een maximale dekking en een langdurig, kleurvast resultaat. De producten van PUPA zijn daarnaast hypoallergeen, dierproefvrij en dermatologisch getest.

Glennis is één van de meest succesvolle zangeressen van Nederland en heeft een indrukwekkende biografie opgebouwd. Na de enorme hit met haar uitvoering van Volumia’s “Afscheid” kwam haar carrière in een stroomversnelling en is zij niet meer weg te denken uit de Nederlandse popmuziek. Diverse theatertours heeft zij op haar naam staan en samen met de Ladies of Soul speelt zij al vele jaren in een uitverkocht Ziggo Dôme. Ook het buitenland heeft al kennis kunnen maken met Glennis en zijn erg onder de indruk van haar stem en optredens.

Beeldbron: Instagram Glennis Grace | Dit artikel is gemaakt in samenwerking met Care Cosmetics. 


Gewoon het leukste blad van Nederland