Mooi & Mode

Glennis Grace wordt het gezicht van dít make-upmerk!

Glennis Grace wordt de nieuwe brand ambassador van PUPA Milano Nederland! 

PUPA Milano laat weten heel trots te zijn op deze unieke samenwerking. "Glennis past qua uitstraling helemaal het cosmeticamerk en wij kijken uit naar een succesvol jaar". Glennis zal onder andere aanwezig zijn op events en tijdens bijzondere gelegenheden, zoals in het najaar bij het PUPA Milano event. 

Glennis is één van de meest succesvolle zangeressen van Nederland en heeft een indrukwekkende biografie opgebouwd. Na de enorme hit met haar uitvoering van Volumia’s “Afscheid” kwam haar carrière in een stroomversnelling en is zij niet meer weg te denken uit de Nederlandse popmuziek. Diverse theatertours heeft zij op haar naam staan en samen met de Ladies of Soul speelt zij al vele jaren in een uitverkocht Ziggo Dôme. Ook het buitenland heeft al kennis kunnen maken met Glennis en zijn erg onder de indruk van haar stem en optredens.

PUPA Milano is een cosmeticamerk waarmee iedereen een geschikte make-up look kan creëren. Van gedistingeerd tot super trendy, voor de jeugdige consument en voor de zakenvrouw, voor een glamour of mooie dag make-up. De make-up is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten en heeft een zeer hoog pigmentgehalte met daardoor een maximale dekking en een langdurig, kleurvast resultaat. De producten van PUPA zijn daarnaast hypoallergeen, dierproefvrij en dermatologisch getest.

Met de onderstaande video deelde PUPA Milano het nieuws met haar fans:


Bron: Pupa Milano | Beeldbron: Instagram Glennis Grace
Gewoon het leukste blad van Nederland