BN'ers

Herken jij een BN’er in deze langharige drummer?

Dit is namelijk de broer van Thomas Berge! We kennen Thomas Berge natuurlijk allemaal wel. Met liedjes als zonder jou en ieder moment veroverde de Overijsselse zanger de harten van menig vrouw. De zanger gaat sinds kort weer single door het leven en is op dit moment vooral aan het genieten van zijn zoontje die hij op Instagram liefdevol beschrijft als ‘My Love, My world, My everything’.

We weten natuurlijk dat Thomas Berge eigenlijk Chiel Ottink heet, hij een zoontje heeft en geboren is in Enschede. Wat veel mensen alleen niet weten, is dat Thomas ook nog een broer heeft genaamd Rens. De broers lijken niet heel veel op elkaar. Terwijl we Thomas kennen van zijn blonde korte koppie, heeft zijn broer Rens lang donkerbond haar en een pony.

Wat de twee broers wel gemeen hebben, is dat ze beide in de muziek zitten! Thomas is natuurlijk al van kleins af aan een zangtalent en zijn broer Rens is een getalenteerde drummer en speelt gitaar. Zie hieronder de foto’s van Rens Ottink! Zien jullie enige gelijkenis tussen de twee broers?

 


2 jaar geleden, toen m'n neefje en ik nog hetzelfde kapsel hadden! #neefje #jack #kapsel #haircut #blacknwhite #cute

Een bericht gedeeld door Rens Ottink (@rensottink) op

Dit is toch goud waard! Opa en oma op bezoek!

Een bericht gedeeld door Rens Ottink (@rensottink) op

Feesie! #amsterdam #rodstewart

Een bericht gedeeld door Rens Ottink (@rensottink) op

Gewoon het leukste blad van Nederland