BN'ers

WOW: Jan Kooijman showt blokjesbuik én scheert al zijn haar af!

Jan Kooijman heeft een rol in de film ‘Verliefd op Cuba’ weten te bemachtigen en daarvoor moest hij een complete transformatie ondergaan! Het personage die hij speelt in de film heeft een strak afgetraind lichaam en vrijwel geen haar op zijn hoofd. Hoewel Jan Kooijman een fantastisch lichaam heeft, vond hij dat er nog wat spieren konden worden gekweekt voordat de opnames begonnen. En dit is het resultaat al na één maand!

Jan plaatst allereerst een foto van zichzelf van hoe hij er 27 maart uitzag. Hij is heel slank, maar niet uitbundig gespierd. De tweede en derde foto die hij plaatst zijn beide van vandaag en wat zie je een verschil! Dit is zeker geen straf om naar te kijken. ;-)

Ook moest Jan zijn lange lokken afscheren voor de film en zelfs dat staat hem goed. We kunnen nu al niet afwachten hoe Jan straks over het Cubaanse strand paradeert in de film ‘Verliefd op Cuba’!

Lees ook: De acteurs van de bioscoopfilm Verliefd op Cuba zijn bekend!

Bron: Instagram | Beeld: Instagram

Deze eerste foto is van 27 maart dit jaar. Zoals de meesten van jullie weten, hou ik van sporten. Ik ben regelmatig in de gym en ik tennis graag. Maar ik trainde al een tijdje niet meer echt met een doel. En daardoor was ik fysiek niet meer zo fit als ik misschien wel wilde zijn. Toen ik half maart besloot een rol aan te nemen in de nieuwe film @verliefdopcuba zag ik dat als een mooie gelegenheid om weer een stuk fitter te worden. De rol vereist een getraind lichaam. De dames van de make-up zullen mij in Cuba onder handen nemen. Ik krijg nep-tattoos en nep-wonden. Dit allemaal, vanwege het beroep dat mijn personage uitoefent. Make-up-dames kunnen veel, maar nepspieren hebben ze niet Dus de film werd mijn nieuwe doel om harder te trainen! Mijn herwonnen discipline en streberigheid combineerde ik met de kennis en kracht van @tom_barten , @jeffreygoosptc , @personalbodyplan en @berrydemey. Mede dankzij hen bereikte ik mijn huidige shape. Die ik eigenlijk zie als een tussenfase. Thanks guys Zo tof om opnieuw te realiseren dat je met drive, discipline en de juiste ondersteuning echt veel kan bereiken. Foto 2 en 3 zijn allebei van vandaag. Op 3 weeg ik wellicht net iets minder.. Mijn haar was namelijk behoorlijk zwaar. Thanks @ingeborgvanderdoes voor de knipbeurt. En ja mensen, ook dat was een vereiste voor @verliefdopcuba

Een bericht gedeeld door Jan Kooijman (@jankooijmagram) op

Gewoon het leukste blad van Nederland