BN'ers

Jennifer Ewbank op Japans avontuur

Jennifer Ewbank staat aan de vooravond van een tour in Japan. Op 1, 2 ,6, 8 en 9 april zal Jennifer daar vijf concerten geven!

Deze tour is haar eerste kennismaking met het land, maar haar management gaat daar ook aan de slag met een lange termijnplanning voor Jennifer haar carrière in Azië. Tijdens het verblijf in Japan zal er een grote media tour worden opgezet om de basis hiervoor te leggen.

Jennifer: "Vanaf het moment dat we daadwerkelijk besloten om het avontuur in Japan aan te gaan heb ik ook direct voor mezelf besloten om me te verdiepen in de Japanse cultuur. Ik ben heel erg benieuwd hoe men in Japan omgaat met maatschappelijke thema's en de daarbij horende emoties. Daarom heb ik besloten om onder andere ziekenhuizen te gaan bezoeken. En natuurlijk hoop ik met mijn muziek, misschien maar voor heel kort, iets voor mensen met pijn of een slecht vooruitzicht te kunnen betekenen.”

Alles wordt vastgelegd door een camerateam dat Jennifer de hele tour zal volgen en bij 100%NL Magazine krijg je de exclusieve beelden te zien. Dus houd de website goed in de gaten!


Gewoon het leukste blad van Nederland