BN'ers

Zo zag Jochem Myjer eruit toen hij 17 jaar was

Cabaretier Jochem Myjer plaatste vorige week een foto van hem als zeventien-jarige. En Ard Gelinck ging hiermee gelijk aan de slag! 

"Met een gênante #throwbackthursday (17 jaar), luid ik vanavond mijn laatste show van dit seizoen in!" schrijft Jochem, waarna hij iedereen bedankt voor het komen naar zijn shows en vertelt wat zijn plannen zijn voor de aankomende maanden. 

Ard Gelinck, die bekend is van het fotoshoppen van BN'ers naast hun jongere 'ik', ging direct met de foto aan de slag. Jochem plaatste deze foto op zijn Instagram account en schreef erbij: "Thanxs @ardgelinck! Bizar om te zien! Hahaha!"


Met een gênante #throwbackthursday (17 jaar) , luid ik vanavond mijn laatste show van dit seizoen in! Dank voor alle mensen die geweest zijn voor jullie enthousiasme, lach, liefde en applaus. En dan... zondag as Vroege Vogels op de radio. En dan.. Linda’s zomerweek op 31 augustus met (Linda en @wendyvandijk3 ) . En dan.. komt er een fotoboek uit van documentaire-fotografe @photography_annereitsma die mij de afgelopen vier jaar heeft gevolgd. En dan...de nieuwe Gorgels (de Gorgels en het geheim van de Gletsjer, oeps titel verklapt). En dan tot december nog het hele land door. En dan.... dat is nog een verrassing. Laat ik 1 ding verklappen. Er komen veel kaarten voor het laatste staartje van deze show in de verkoop. Maar nu... Tot rust komen. Althans dat ga ik proberen. Bij het gezin zijn, huisvader zijn, even vissen, lekker eten en wijn/whiskey drinken, niet teveel sporten, Texelen en opladen voor het nieuwe theaterseizoen. Maar eerst vanavond nog. Speciaal voor mijn stadsgenootjes! Zin in! Liefs

Een bericht gedeeld door Jochem Myjer (@jochemmyjer) op

Thanxs @ardgelinck ! Bizar om te zien! Hahaha !

Een bericht gedeeld door Jochem Myjer (@jochemmyjer) op


Bron: Instagram | Beeld: ANP
Gewoon het leukste blad van Nederland