BN'ers

Rossana Kluivert geëmotioneerd door donatie John Williams

John Williams heeft een nieuwe uitvinding en gisteren liet hij in RTL Boulevard én aan Rossana Kluivert weten dat een groot deel van zijn eerste omzet doneert aan het Kluivert Dog Rescue Center op Curaçao.

John belde met Rossana om het te laten weten en in de video op Instagram zie je Rossana praten aan de telefoon  hoe zij reageerde. Rossana is superverrast en je ziet dat zij geëmotioneerd is. Aan de telefoon hoor je Rossana zeggen: "Dat meen je niet. Dat meen je niet! Hoeft toch niet zoveel? Dat is echt waanzinnig!". "Ik denk je hebt iemand gebeld en ik krijg wat hout van je via je doe het zelf programma. Jezus!", voegt zij nog toe. 

Bij de video schrijft het Kluivert Dog Rescue Center: 

"En toen belde John Williams Rossana op met de boodschap dat hij Mr. John heeft gelanceerd en een groot deel van zijn eerste omzet zal schenken aan het Kluivert Dog Rescue Center zodat wij een operatiekamer aan kunnen schaffen. Dank dank dank John. Heel binnenkort staat er de Mr. Johns Operatie kamer op het Kluivert Dog Rescue Center. En uiteraard zullen we deze regelmatig checken met Mr. John om zeker te weten dat deze spotless clean is ;)"

John Williams's nieuwe uitvinding, genaamd 'Mr. John' is een kit om je hotelkamer mee te checken op viezigheid. Hij is op het idee gekomen nadat hij het programma 'SOS Mijn Vakantie Is Een Hel' presenteerde.  


Gewoon het leukste blad van Nederland