Algemeen

Nick en Simon zijn vanaf 2017 kroegbaas

Amstel heeft de opvolger van Xander de Buisonjé als gastheer van De Vrienden van Amstel LIVE! gevonden. De keuze valt uiteindelijk op Nick & Simon als de kroegbazen van de grootste Amstelkroeg van Nederland. De Volendamse vrienden nemen samen het gastheerschap éénmalig op zich tijdens de negen uitverkochte shows in januari 2017.

Bram Westenbrink, Marketing Directeur Amstel: “Het was niet eenvoudig om een waardige opvolger te vinden van Xander de Buisonjé, die na 7 jaar heeft besloten te stoppen als gastheer. We kiezen ervoor om jaarlijks een nieuwe kroegbaas, of in dit geval zelfs twee kroegbazen, te zoeken. Dat Nick & Simon aankomende editie gastheren zijn, is natuurlijk een weloverwogen keuze. De twee vrienden passen perfect bij Amstel, dat door twee vrienden is opgericht en nog steeds elke dag door én voor vriendschap wordt gebrouwen.”

Nick & Simon waren dolenthousiast toen zij gevraagd werden om de nieuwe kroegbazen te worden: “We hoefden geen seconde na te denken. De Vrienden van Amstel LIVE! is écht een uniek evenement. Niet alleen muzikaal of gezien de indrukwekkende productie, maar vooral vanwege al het plezier van vrienden voor en achter de schermen. Dat Amstel ons heeft gevraagd om als eerste het stokje van Xander over te nemen maakt het natuurlijk extra speciaal. We kunnen niet wachten tot we in een kolkende Ahoy onze vrienden mogen aankondigen.”


Gewoon het leukste blad van Nederland