BN'ers

Nieuwe acteerklus voor Yolanthe!

Hoewel kerst nog ver weg lijkt, kwam de cast van The Christmas Show vandaag al bij elkaar om te vertellen over de derde editie. Dit jaar sieren Yolanthe Sneijder-Cabau, Glennis Grace, Danny de Munk, Martijn Fischer, Holly Mae Brood, Victor Mids, Carlo Boszhard en Buddy Vedder het podium van de Ziggo Dome op 23 en 24 december. 

De komende versie is een moderne vertelling van het bekendste kerstverhaal ter wereld: A Christmas Carol van Charles Dickens. De verwende popster Justin Scrooge, gespeeld door Buddy Vedder, heeft enkel oog voor zijn carrière en verplicht zijn crew met kerst te werken. Ook zijn personal assistent Bobbie (Yolanthe Sneijder-Cabau), die een klein kindje heeft dat thuis op haar wacht.

Danny de Munk speelt in de voorstelling Justins neef, een rasechte Amsterdammer die niks moet hebben van de showbizz en grote ego’s. Holly Mae Brood speelt de danseres en ex-vriendin van Justin. Carlo Boszhard kruipt in de huid van Justins vroegere manager Jakob van der Geest. Jakob vertelt hem dat hij die nacht bezoek zal krijgen van drie geesten: de geest van Toen (Glennis Grace), de geest van Nu (Martijn Fischer) en de geest van Straks, gespeeld door Victor Mids.

(BuzzE)


Gewoon het leukste blad van Nederland