BN'ers

Nooit Meer Naar Huis met Gordon

Santorini, Canada, IJsland, South Dakota, Zwitserland en Zuid-Afrika. Naar deze bijzondere bestemmingen vertrekt Gordon met zijn gasten in het tweede seizoen van ‘Nooit Meer Naar Huis’ dat vanaf maandag 5 september te zien is bij RTL 4.

Deze mensen hebben één ding gemeen: ze maken een ontzettend moeilijke tijd mee en weten vaak niet meer hoe ze verder moeten. Door ze een welverdiende break te geven, hoopt Gordon ze een beetje vooruit te kunnen helpen. Uiteraard verwent hij zijn gasten enorm, zodat hun focus op iets anders komt te liggen dan hun ziekte, verlies of pech.

Zo zorgt Gordon in de eerste aflevering voor onvergetelijke herinneringen bij Frank en Patricia. Zij genieten samen nog een laatste keer van de romantische schoonheid van het Griekse eiland Santorini. Tijdens de reis heeft Gordon een bijzondere verrassing voor de twee in petto, iets waarvan het echtpaar dacht dit niet meer samen mee te kunnen maken. In een andere aflevering maakt Angelique samen met Gordon een bijzondere reis naar IJsland. Ze verloor haar zoon Jorn en daarmee ook alle richting in haar leven. Het is voor haar van levensbelang dat hij voortleeft, liefst door zijn werk als natuurfotograaf bekend te laten worden. In het schitterende IJsland maken ze de foto’s die Jorn niet meer mocht maken.

Nooit Meer Naar Huis is te zien vanaf 5 september tussen 21.30 uur en 22.30 uur bij RTL 5.


Gewoon het leukste blad van Nederland