BN'ers

Patricia Paay wordt kandidaat in opvallend nieuw tv programma

Patricia Paay komt weer op de buis! Zij wordt een van de deelnemers van een nieuw RTL programma, waarbij zij in therapie gaat. Dit maakte zij bekend in het AD. 

Nadat Patricia vorig jaar negatief in het nieuws kwam door de uitgelekte video, wil zij als deelnemer aan dit nieuwe programma laten zien wat er met je gebeurt wanneer je zoiets meemaakt en dat je echt een positieve draai aan je leven kan geven nadat zoiets gebeurt. Patricia heeft lange tijd met zichzelf geworsteld en naar eigen zeggen gaat het nu weer beter met haar. "Ik ben daar natuurlijk verschrikkelijk van geschrokken en was mijn vrolijke zelf even helemaal kwijt."

Ze zocht daarom professionele hulp en dit heeft een positief effect op haar gehad. “Het hebben van een lifecoach is heel interessant. Ik kan er weer tegenaan, kan weer lachen, alles is weer leuk. Volgens mij is het nuttig om de weg daarnaartoe te laten zien.”

Patricia maakt verder nog niets bekend over het programma. RTL heeft nog niet bevestigd over of het programma op tv komt, maar heeft het ook niet ontkend. Ook is nog niet bekend weke BN'ers nog meer meedoen aan het programma. 

Bron: AD


Gewoon het leukste blad van Nederland