BN'ers

Quinty en Moïse in de mode

Zet Quinty en haar dochter Moïse Trustfull voor de camera en je weet niet alleen zeker dat het een super gezellige dag wordt, maar ook dat je de mooiste plaatjes kunt schieten. Lekker in de mode van de komende zomer. Quinty: ‘Had ik al gezegd dat ik van de zon hou?’

Hebben jullie dezelfde kledingstijl?
Quinty: “Ik heb een wisselende kledingsmaak . Van heel vrouwelijk tot casual en baggy. Geen hele wijde dingen, ik heb wel taille nodig. Moïse is wat sportiever. Zij heeft natuurlijk een stijl die jonger is. Van die leuke korte topjes met een blote buik. We vinden elkaars stijl heel leuk, maar er zit wel verschil tussen.”
Moïse: “Ik loop ook rustig een week lang in een soort joggingpak of dikke trui. Ook omdat ik op school veel fysieke lessen heb. Ik doe de opleiding FAAAM, een acteeropleiding van Hugo Metsers. Als we ergens heen gaan, kleed ik me wel leuk aan, maar naar school vind ik het vooral fijn als het lekker zit.”

Waar zitten de meeste overeenkomsten?
Moïse: “We houden allebei van lekkere vesten en truien. Niet alleen maar slobber, maar van die leuke met teksten er op. Die lenen we ook van elkaar. Het gebeurt regelmatig dat ik tv kijk en zeg: ‘Hé mam, die is van mij!’” 

Door wie of wat laat je je het meeste beïnvloeden qua kleding?
Quinty: “Chantal Bles doet al sinds jaar en dag mijn styling. Ik was haar allereerste klantje toen zij 18 was en inmiddels is daar een hechte vriendschap uit voortgekomen. Zij kent mijn maten, dus het klopt altijd, ideaal. Haar styling is vrouwelijk en een tikkie sexy. Zonder dat het ordinair is, want daar hou ik helemaal niet van.” 

Hoe groot is jouw eigen invloed? 
Quinty: “Heel groot. Bij Koffietijd hangt Chantal mijn kast vol, maar ik bepaal zelf wat ik aantrek. Soms gooi ik setjes door elkaar en ik doe nooit iets aan wat ik niet leuk vind. Het moet wel echt bij me passen.” 

Moïse, draag jij weleens kleding die Quinty niet mooi vindt?
....... Benieuwd naar de rest van het interview? Je leest het in de maart/april editie van 100%NL Magazine!


Gewoon het leukste blad van Nederland