BN'ers

René Froger gaat de strijd aan tegen de kilo's!

Fotocredit: Nick van Ormondt


René Froger is de overtollige kilo’s zat en is van plan de aankomende maanden af te gaan vallen. Hij gaat gezonder eten, meer bewegen en zal gebruik maken van de afslankproducten van XL-S Medical.
René hoopt dat veel Nederlanders hem zullen volgen. Doe jij mee?

René wil Nederland letterlijk in beweging krijgen om een gezondere levensstijl te realiseren: “Afvallen is moeilijk, ik weet er alles van. Eigenlijk ben ik mijn hele leven al bezig met mijn gewicht en ik vind het de hoogste tijd dat dit stopt. Alleen is maar alleen, laten we er met z’n allen voor gaan!”.

De challenge van René om zijn overtollige kilo’s verantwoord kwijt te raken gaat hij aan door geijkte patronen te doorbreken en geleidelijk zijn levensstijl te veranderen. Het doel: dit samen met anderen doen, een jojo-effect voorkomen en voor eens en altijd een nieuwe, gezonde levensstijl te realiseren. Hij laat zich van een dappere, kwetsbare kant zien en dit alles is te volgen via www.XLS-challenge.nl.

Wekelijks laat de zanger middels foto’s, interviews en vlogs zien hoe het hem afgaat. Gaat het hem goed af? Is hij al kilo’s kwijt? Leuke, grappige en oprechte updates om zijn ‘lotgenoten’ te stimuleren en te laten zien dat ze er niet alleen voor staan. Met behulp van verschillende weekmenu’s en voor iedereen toepasbare bewegingsschema’s kan er snel van start worden gegaan.

Ook wordt de mogelijkheid geboden om ervaringen te delen op het gebruikersforum, staan er handige tips over voeding en beweging, inspiratievolle artikelen en kan er contact worden gelegd met professionele diëtisten voor persoonlijk advies. Samen staan we sterk, dat is het uitgangspunt!

Over XL-S Medical
De producten van XL-S Medical bevatten natuurlijke ingrediënten en het is wetenschappelijk bewezen dat je met XL-S Medical tot drie keer meer gewicht kan verliezen dan wanneer je enkel gezonder eet en meer beweegt. Meer informatie over XL-S Medical is te vinden op: www.xls-medical.nl


Gewoon het leukste blad van Nederland