BN'ers

Tim Douwsma smeert de badgasten van Scheveningen in!

Daar hadden we bij moeten zijn! Tim Douwsma die vandaag massaal mensen aan het insmeren was op het strand van Scheveningen. Met de zonnebrand van Byron Bay hoopt Tim mensen vandaag te beschermen tegen verbranding.

De vakantie zit er nu toch echt aan te komen en we gaan deze weken in Nederland al massaal naar het strand. Als het aan Byron Bay Suncare ligt betekent dat: smeren geblazen! Zij willen iedereen namelijk nog even attenderen hoe schadelijk de zon kan zijn en hoe belangrijk het is om je goed in te smeren. 

Zowel UVA als UVB stralen spelen op langere termijn een rol bij het ontstaan van huidkanker. Daarom is het onwijs belangrijk om je goed in te smeren tegen de zon. Niet alleen als je gaat bakken op het strand, maar ook als je op een zonnige dag wat langer buiten bent.

Nu is er vaak maar één brandende vraag: ‘Word ik dan nog wel bruin als ik mij met een hoge factor insmeer?’. Daar hoef je je gelukkig geen zorgen om te maken! Je wordt zeker net zo bruin; het duurt alleen iets langer. Maar door je goed in te smeren, heb je wel weer minder kans op huidkanker en vroegtijdige rimpels. En dat is veel belangrijker!

Vind jij de producten van Byron Bay Suncare ook helemaal te gek? Dan heb je geluk! Je kunt nu namelijk een Byron Bay Suncare zomerpakket winnen t.w.v. € 85! In dit geweldige zomerpakket zit een handdoek, een tas, een Byron Bay Tan Activator SPF 15 en een Byron Bay Aftersun Lotion Beachglow. Ga snel naar onze Facebook en doe mee!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Byron Bay Suncare.

Gewoon het leukste blad van Nederland