BN'ers

Op vakantie dit voorjaar? Neem Gordon en Estelle mee!

Na het succesvolle, en erg gezellige seizoen van Het Perfecte Plaatje, was het bijna duidelijk: er is een nieuw duo geboren! En ja hoor: Gordon en Estelle gaan dit voorjaar een nieuw avontuur in. Ze gaan samen op vakantie, met jou!?

Het nieuwe programma heet Gordon & Estelle: Weg Ermee! Met uiteenlopende groepen en voor een zeer beperkt budget maken zij stedentrips door heel Europa. Het programma is vanaf deze lente te zien bij RTL 4 en hiervoor zijn de 2 op zoek naar vriendengroepen, stellen, singles, collega’s en andere gezelschappen waarbij ze zich kunnen aansluiten voor een midweek of lang weekend vakantie. Ze willen hiermee laten zien dat je ook voor wat minder geld een superleuke vakantie kunt hebben. Gordon en Estelle zullen zich volledig moeten schikken naar de groep waarbij ze aansluiten. Ze doen mee aan alle activiteiten die gepland staan, eten hetzelfde eten en slapen in hetzelfde hostel, appartement of tent.

Heb jij een vakantie gepland en heb je wel zin in een vakantie met dit leuke duo? Gordon en Estelle willen graag in februari, maart of april met je mee op reis. Ze zijn op zoek naar leuke, gezellige of bijzondere mensen waarbij ze kunnen aansluiten. Dus wil je op korte vakantie in Europa of gewoon in Nederland, meld je dan nu aan. Alles is mogelijk: van een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiereünie tot een natuurtrip of religieuze reis. Aanmelden kan via rtl.nl/gordonenestelle.


Gewoon het leukste blad van Nederland