BN'ers

Wendy en vriendinnen maken schilderij voor Serious Request!

Zoals inmiddels al bekend heeft Wendy van Dijk een groot hart en doet zij veel voor goede doelen. Het decembernummer van haar eigen blad Wendy staat in het teken van eensgezindheid en familiegevoel en hiermee doet zij gelijk een oproep om allemaal wat liever te zijn voor elkaar. Zelf maakt ze alvast een begin en heeft zij samen met wat bekende vriendinnen een schilderij gemaakt, die zij geveild heeft voor Serious Request.

Samen met onder anderen Nikkie Plessen, Kim Feenstra, Isa Hoes en Lucy Woesthoff maakte zij het schilderij, dat uiteindelijk wordt afgemaakt door Lola Brood. En het schilderij is direct al verkocht voor het prachtige bedrag van € 10.000! s.Oliver fragrance mag zich de trotse eigenaar noemen van dit schilderij en uiteraard trots zijn op deze mooie daad voor dit goede doel.

Serious Request vindt plaats in de week voor Kerstmis, van 18 tot en met 24 december. 3FM dj’s Domien Verschuuren, Angelique Houtveen en Sander Hoogendoorn maken dan non stop radio en zijn online te volgen. Allemaal met als doel om heel Nederland op te roepen om in actie te komen en families te herenigen. Dit jaar wordt het Glazen Huis opgebouwd op het Marktplein in Apeldoorn. Het is voor het eerst dat het Glazen Huis in de provincie Gelderland staat.

Zie hieronder een stralende Wendy met naast haar radio dj Domien Verschuuren, en de trotse kopers van het schilderij: Keesjan Risch en Wiebke Kramer van s.Oliver fragrances.

 

Beeldbron: Wendy online


Gewoon het leukste blad van Nederland