BN'ers

Video
Aftermovie Radio 100% NL Awards

Aftermovie Radio 100% NL Awards

De prijzen werden tijdens deze feestelijke uitreiking in A9Studios in Uitgeest uitgereikt door o.a. Bertie Steur (winnares Expeditie Robinson), Rico Verhoeven (winnaar gevecht Rico-Badr), Buddy Vedder en Robin Martens (winnaars Dance Dance Dance).

De Winnaars: 

O'G3NE zijn 3 zeer getalenteerde zussen en zangeressen, lisa, Amy en Shelley en zij wonnen de Award voor de 'Zangeres van het Jaar'. In 2015 was O’G3NE niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld en nu zijn zij terug met trouwe schare fans tijdens het Songfestival

Marco Borsato heeft de award 'zanger van het jaar' gewonnen, en dat is niet zomaar, want het liedje 'vandaag is rood' blijft leuk om te horen. Het is de zesde 100%NL Award die de ongekroonde koning van de Nederlandse Popmuziek mee mag nemen. Op twitter post hij : Gisteren was de uitreiking van 100%NL Awards, waar ik met een blij en dankbaar gevoel op terugkijk.

''Band van het jaar'' gaat naar Kensington, een Nederlandse Poprockband uit Utrecht. In 2008 brengen ze hun eerste EP uit genaamd Youth en in 2014 tourt de band voor de eerste keer internationaal door Duitsland, Oosterijk, Zwitserland en België. Daarna een clubtour, een optreden in de HMH en daarna twee in de Ziggo Dome. De band verdiend deze prijs voor de tweede keer, niet niks voor een band die nog maar zo kort bestaat.

Miss Montreal, die bekend staat om de hits ''Love You Now'' en ''One Last Drink heeft voor haar album ''Don't Wake Me Up de 100%NL Award ''Album van het Jaar'' gewonnen.The Voice of Holland-winnares Maan werd door 48 procent van de luisteraars gekozen tot de ‘Doorbraak van het Jaar’.

Sam Feldt, Lucas & Steve ft. Wulf die je kent van het liedje ''summer on you'' waarin je zo'n zin in de zomer krijgt, wint de Award ''Hit van het Jaar''. Deze hit was vorig jaar niet weg te denken van de radio en is voor de 100%NL Luisteeraar de echte favoriet.


Gewoon het leukste blad van Nederland