BN'ers

Xelly gaat trouwen! En zó is zij gevraagd

Xelly Cabau van Kasbergen gaat trouwen! Het zusje van Yolanthe, die werkt als visagiste, maakte dit dit weekend bekend met een prachtige foto op haar Instagram.

Het stel is al tien jaar samen en Xelly's, nu verloofde, Beer vroeg haar ten huwelijk op een hele bijzondere manier. Precies 10 jaar nadat zij verkering kregen vroeg Beer haar ten huwelijk in Florence, de stad waar zij voor het eerst samen op vakantie waren.

Xelly en Beer plaatsten op Instagram een foto van de verloving. Beer plaatste een foto van Xelly's hand met daarbij de beschrijving "She said yes!". Xelly plaatste een prachtige foto met de volgende beschrijving: 

"I SAID YES!!!!!!!! OMG I AM THE MOST HAPPIEST HUMAN BEING EVER! 21 april 2008 kregen wij verkering en gingen we voor het eerst op vakantie in Florence, 10 jaar later vandaag in Florence vraagt hij mij ten huwelijk! Wij zijn zo verliefd!!!! Wij gaan trouwen!!!!! jij bent mijn alles, mijn wereld, zonder jou wil ik niet leven!"

Wanneer de twee in het huwelijksbootje stappen is nog niet bekend, maar wij wensen ze heel veel geluk samen! Onderstaand vind je de foto's die Xelly en Beer op Instagram plaatsten. 


She said yes!

Een bericht gedeeld door Beer Muller (@beer_muller) op

Gewoon het leukste blad van Nederland