BN'ers

Zien: de kerstbomen van de BN’ers!

Ondertussen heeft iedereen al wel de kerstboom staan thuis. Dit geldt natuurlijk ook voor alle BN’ers! We zien grote, kleine, echte en neppe varianten voorbijkomen. Wij hebben er een paar op een rijtje gezet!


Nielson
Zanger Nielson heeft dit jaar gekozen voor een klein kerstboompje! Deze heeft hij veilig op een verhoging gezet in verband met ‘kleine puppy’s’. Hiermee bedoelt hij waarschijnlijk zijn grote labrador Budgie. Honden en kerstbomen zijn vaak geen goede combinatie en dat weet Nielson ook!


Marly van der Velden
De net bevallen Marly van de Velden geniet op dit moment van haar zwangerschapsverlof met haar familie. Op haar Instagram is te zien dat Marly haar vriend de opdracht heeft gegeven dit jaar de kerstboom op te tuigen. Hij is in ieder geval prachtig geworden

Kerstboom bijna klaar, nu sushi time!! #theredsun @theredsun_blaricum

Een bericht gedeeld door Marly Van der Velden (@marlyvd) op


Tim Douwsma
We zagen Tim op zijn Instagram al heftig sjouwen met een kerstboom op z’n schouder. Het resultaat is werkelijk prachtig! Chapeau Tim!

X-mas ready!! -What do you want for Christmas?

Een bericht gedeeld door Artist (@timdouwsma) op


Fred van Leer
Stylist Fred heeft zich weer van zijn beste kant laten zien met deze boom. Wat een juweeltje! En wat is ‘ie groot! Volgens Fred was het wel een hele operatie. Dat kunnen we ons zeker voorstellen!

Hij staat ..... #kanonnenwateenoperatie @zomersbloemen #operatiekerstboom

Een bericht gedeeld door Fred van Leer (@fredvanleer) op


Miss Montreal
Zo te zien heeft Miss Montreal de kerstboom laat opgezet dit jaar! Maar met zo’n druk schema is het natuurlijk moeilijk om tijd te vinden voor het opzetten van deze prachtige kerstboom. Gelukkig had ze onverwachts vrij!

Onverwachts vrij

Een bericht gedeeld door Miss Montreal (@missmontreal_) op


Angela Groothuizen
Angela Groothuizen kiest ook voor een kleine kerstboom! Hij mag dan wel klein zijn, de boom is prachtig versierd met zilveren ballen en gezellige lichtjes. Het brengt zeker gezelligheid tidjens deze donkere dagen!

We zijn er weer klaar voor #xmas #donkeredagen #gezelligheid

Een bericht gedeeld door Angela Groothuizen (@angelagroothuizen) op


Nicolette van Dam
Wat leuk! De familie Smit versiert dit jaar gezamenlijk de kerstboom met op de achtergrond ‘Why couldn’t it be christmas everyday’ van Bianca Ryan. Nicolette en haar kleine meisjes genieten duidelijk van deze jaarlijkse traditie!

“Why couldn't it be christmas everyday...”

Een bericht gedeeld door Nicolette van Dam (@nicolettevandam1) op


Bridget Maasland
Oh wauw! Bridget heeft duidelijk haar best gedaan dit jaar! De kerstboom bestaat uit prachtige rode en zilveren ballen en de takken zijn versierd met nepsneeuw. Ook de lichtjes aan de wand zorgen voor een prachtige kerstsfeer in huize Maasland.

Kerst!!! #rtl #onvergetelijkefeestdagen #verrassingen #thuis #kerstsfeer

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland) op


Jim Bakkum
Tot slot hebben we nog de met slingers versierde kerstboom van Jim Bakkum. Samen met zijn ‘kleine prinses’ op schoot geniet Jim van een heerlijke zondagavond.

Gewoon het leukste blad van Nederland