BN'ers

Zó zien de leden van Ch!pz er nu uit!

Kennen jullie ze nog? In 2003 was heel Nederland in de ban van de popgroep Ch!pz! Met nummers als Ch!pz in Black, Cowboy en 1001 Arabian Nights scoorden ze hoog in de hitlijsten. Vooral onder de jongere generaties waren de leden van Ch!pz echte idolen! Helaas is de popgroep er in 2011 mee gestopt. Hoe gaat het eigenlijk nu met Rach-L, C!lla, Peter en Kev!n?


Rachel van de Hoogen (Rach-L)

Rachel, de blonde krullenbol van Ch!pz, is compleet gestopt met de showbizz. Rachel is tegenwoordig gelukkig getrouwd met haar grote liefde Maikel en ze heeft twee kindjes: een zoontje en een dochter.Cilla Niekoop (C!lla)

Niet alleen Rachel, ook Cilla had een prachtige bos krullen. Cilla is dan wel gestopt met zingen, ze is nog steeds te zien op televisie! Ze is onder andere te zien als presentatrice voor Omroep Brabant. Ook Cilla is moeder van twee hele lieve kindjes.Kevin Hellenbrand (Kev!n)

Kevin is na het succes van Ch!pz gaan werken aan zijn eigen solo carrière. Hij bracht nummers uit als Good Times en Allright. Tegenwoordig is Kevin meer gericht op zijn rol als vader. Daarnaast runt hij ook zijn eigen uitgaanscentrum: Studio Hellenbrand in Brunssum.

Happy family #love

Een bericht gedeeld door Kevin Hellenbrand (@kevinhellenbrand) opPeter Rost

In de videoclips van Ch!pz werd ook vaak uitbundig gedanst. Peter kon het zelfs zo goed dat hij in 2012 meedeed aan Hollands Got Talent met de dansgroep The Devils. Ze waren ontzettend goed en haalden zelfs de finale! Toch is Peter uiteindelijk gestopt met dansen en is hij verhuist naar Tel Aviv. Daar werkt hij nu in de financiële sector. Wel iets heel anders dan zingen en dansen…Hier nog een paar leuke hits van Ch!pz:Bron: RTL Boulevard | Beeld: Instagram, Facebook
Gewoon het leukste blad van Nederland