BN'ers

Zo ziet ‘Winky Wong’ er nu uit!

Als je denkt aan een sinterklaasfilm, denk je natuurlijk aan ‘Het Paard van Sinterklaas’. Met de Sint alweer bijna in het land, komen de Sinterklaasfilms langzamerhand weer boven water. Waaronder deze ‘Feel Good Movie’. Kennen jullie de kleine Winky Wong nog?

Het verhaal gaat over het meisje Winky Wong die net met haar familie in Nederland is komen wonen. Winky voelt zich allesbehalve thuis in Nederland. Ze vindt troost bij een paardje van Tante Cor en Oom Siem die een manege bezitten. Winky wil niets liever dan leren paardrijden, maar haar ouders vinden dat geen goed idee. Dus besluit Winky een paard te vragen aan Sinterklaas.

De rol van Winky Wong wordt gespeeld door Ebbie Tam die ondertussen een leeftijd heeft bereikt van 20 jaar. De film ‘Het Paard van Sinterklaas kwam uit in 2005 toen Ebbie nog maar 8 jaar oud was. In 2007 speelde ze in het vervolg van de film: ‘Waar Is Het Paard Van Sinterklaas’ en in 2006 was ze te zien in een aflevering van de serie Van Speijk.

Ondertussen is Ebbie niet meer actief als actrice. Wel lijkt ze nog sprekend op het kleine meisje van vroeger in de Sinterklaasfilm. Hieronder een paar foto’s van Ebbie Tam!

Vroeger

Nu


Gewoon het leukste blad van Nederland