100%NL Magazine Bridget Maasland
Zie ook:
Delen

Bridget Maasland deelt mening over haat op social media

Bridget is klaar met alle haatreacties op social media. De presentatrice deelt regelmatig foto's op haar Instagram en krijgt daar de nodige kritiek op.

Nare reacties

Bridget krijgt naast de positieve opmerkingen ook vaak negatieve reacties op haar Instagram posts of story’s. Waarom de volgers of niet-volgers dat doen is niet duidelijk. Zo zegt Bridget: ‘Je bent goed zoals je bent, laat niemand jou anders wijsmaken! Ik deel deze comments niet voor mijzelf. Ik vind het schadelijk als dit naar jonge en of onzekere vrouwen wordt gestuurd. Vandaar dat ik af en toe een belachelijke comment deel met bijbehorende foto in de hoop dat ment iets leert.’

Bridget Maasland

Ze begon ooit als model, timmerde daarna aan de weg als VJ bij TMF, werd presentatrice bij BNN, SBS6 en RTL en is niet meer van de buis weg te denken: Bridget Maasland!

Naast haar drukke baan heeft Bridget ook nog samen met haar ouders en broer een te gekke winkel in Amsterdam: The Melting Pot. Want dat is ook een grote passie van Bridget: inrichting. Haar eigen woning is dan ook zo mooi ingericht, dat het zo uit een boekje zou kunnen komen. Ben jij benieuwd naar de inrichting van Bridget? Die zie je hier!

Bron en Beeld: Instagram Bridget Maasland

Delen

Meer over Bridget Maasland

Bridget Maasland bijt van zich af na veel kritiek op foto's
Bridget Maasland bijt van zich af na veel kritiek op foto’s
Bridget Maasland gespot met een bekende 'Oude liefde roest niet'
Bridget Maasland gespot met een bekende ‘Oude liefde roest niet’
Lees alle artikelen over Bridget Maasland