Bridget Maasland deelt de leukste foto's van haar roadtrip met zoon Mees!
Zie ook:
Delen

Bridget Maasland deelt de leukste foto’s van haar roadtrip met zoon Mees!

Bridget Maasland is op vakantie in Frankrijk en deelt de leukste vakantiefoto's met haar zoon Mees. Een roadtrip met moeder en zoon, geweldig!

“La vie est belle”

Bridget is overduidelijk aan het genieten van haar vakantie in Frankrijk met haar zoontje Mees. De leukste foto’s komen voorbij op haar Instagram.

Kasteel van Versailles

Aan de foto’s te zien, maken Bridget en Mees verschillende uitstapjes. Zo bezochten ze het prachtige Kasteel van Versailles gebouwd door koning Lodewijk XIII. Ook de indrukwekkende tuin van Versailles wordt niet overgeslagen. Wat een geweldige ervaring!

Mona lisa

Bridget en haar zoon hebben ook de Mona Lisa bezocht, het beroemde schilderij van Leonardo da Vinci, in het Louvre. Ze hebben vervolgens een selfie genomen met achter hen het beroemde schilderij.

Stranddagje

Naast de bezoekjes aan de historie van Frankrijk, ontspannen ze ook op het strand. Bridget deelt een foto met vrienden op het strand. “Komt heel wat bij kijken met zijn vijven op de foto plus strand en zee”, schrijft Bridget bij de foto.

Samen in de hangmat

Bridget deelt ook een foto van haar en Mees in een hangmat. Prachtig zo’n foto van moeder en zoon! “Liefde is……samen in de hangmat liggen”, schrijft ze bij de foto. Het lijkt erop dat ze een geweldige tijd hebben samen in het mooie Frankrijk.

Bron beeld: Instagram

Delen

Meer over Bridget Maasland

Bridget Maasland bijt van zich af na veel kritiek op foto's
Bridget Maasland bijt van zich af na veel kritiek op foto’s
Bridget Maasland gespot met een bekende 'Oude liefde roest niet'
Bridget Maasland gespot met een bekende ‘Oude liefde roest niet’
Lees alle artikelen over Bridget Maasland