100%NL Magazine Britt Dekker
Zie ook:
Delen

Donkere lokken: zó zag Britt Dekker er vroeger uit!

Wisten jullie dat Britt Dekker niet blond, maar donker haar had? Zó zag zij er vroeger uit!

Britt Dekker

Britt Dekker, wie kent haar niet. De presentatrice is inmiddels 30 jaar en is al bijna 12 jaar te zien op televisie. In 2009 werd ze in één klap beroemd door een welbekende uitspraak die ze zei tijdens het programma Take Me Out.

Na haar kraker in Take Me Out verscheen Britt in ‘Echte Meisjes in de jungle’, ‘Echte Meisjes op zoek naar zichzelf’, ‘Alles mag op zaterdag’, ‘Wie ben ik?’, ‘Ik hou van Holland’ en nog veel meer!

Babynieuws!

Afgelopen week had Britt Dekker heel leuk babynieuws te melden. Een dolblije Britt liet weten dat George zijn eerste veulentje van dit jaar geboren is. Het is een prachtig merrieveulen geworden. Britt maakt het blije nieuws kenbaar op haar Instagram pagina met een bijzondere video.

Vroeger

Online zijn er ontzettend veel foto’s te vinden van Britt, maar één foto viel ons wel heel erg op. Op Instagram deelde Britt namelijk een paar jaar geleden een hele schattige foto van zichzelf toen ze nog maar 12 jaar oud was.

Britt: ‘Toen ik 12 was en ik een pakkie bruine verf van de kruidvat in mijn haar had gesmeerd…’, schrijft Britt bij de foto. Ach, wat een schatje was het toch!

 

Bron en Beeld: Instagram Britt Dekker

Delen

Meer over Britt Dekker

Groot verlies voor Britt Dekker 'Geheel onverwachts overleden'
Groot verlies voor Britt Dekker ‘Geheel onverwachts overleden’
VA VA VOOM: Britt Dekker viert verjaardag in de zon en showt bikinibody
VA VA VOOM: Britt Dekker viert verjaardag in de zon en showt bikinibody
Lees alle artikelen over Britt Dekker