100%NL Magazine Jan Dulles Caroline
Zie ook:
Delen

WAUW: Caroline showt prachtige babybuik

Op Instagram showt Caroline vol trots haar groeiende babybuik. En trots mag ze zeker zijn, want Caroline ziet er prachtig uit!

Prachtige babybuik

Caroline is voor de derde keer in verwachting en inmiddels komt het einde langzaam in zicht. Jan en Caroline verwachten in december opnieuw een dochter.

Op Instagram deelt Caroline een paar foto’s van haar prachtige babybuik. ‘Ik vind het moeilijk hoor… om mooie zwangerschapskleding uit te zoeken. Met die grote jurken aan voel ik me af en toe echt zo’n Volendammer omaatje’, schrijft Caroline. De foto’s kunnen rekenen op heel veel likes en reacties. Zo schrijven haar volgers: ‘Het staat je prachtig!’, ‘Jij hebt niet veel nodig als natural beauty’ en ‘Mooi buikje!’.

Zwanger

19 december 2020 was een zwarte dag voor Jan en zijn vriendin Caroline. Toen overleed plotseling hun 3 maanden oude dochtertje Donna. Een paar maanden later maakten het stel bekend weer in verwachting te zijn van een kindje. “Met een ietwat gemengd gevoel willen wij vandaag aan jullie vertellen dat we weer een baby verwachten. Na het verdriet dat wij, en onze naaste familie de afgelopen maanden hebben hebben doorgemaakt is dit lichtpuntje, dit nieuwe leven, van harte welkom”, schreef Jan destijds bij een mooie foto.

Vakantie in Italië

Deze zomer pakten Jan en Caroline hun koffers om te genieten van de Italiaanse zon. ‘“Herinneringen maken”, schrijft Caroline bij een reeks foto’s. Ook Jan Dulles deelde een te lieve foto van zijn zoon James, die met volle teugen leek te genieten! En geef ze eens ongelijk, Italië is prachtig!

Je ziet de jaloersmakende vakantiekiekjes hier!

Bron en Beeld: Instagram Caroline Mol

Delen

Meer over Jan Dulles

FOTO: Jan Dulles en Caroline Mol delen heel mooi nieuws
FOTO: Jan Dulles en Caroline Mol delen heel mooi nieuws
Volgers reageren massaal onder práchtige foto Jan Dulles en Caroline Mol
Volgers reageren massaal onder práchtige foto Jan Dulles en Caroline Mol
Lees alle artikelen over Jan Dulles