100%NL Magazine Caroline Mol
Zie ook:
Delen

Caroline Mol: ‘Ik ben heel bezorgd, op dat soort momenten altijd even meer.’

Op Instagram deelt Caroline een openhartig, eerlijk en herkenbaar bericht over haar bezorgdheid...

Caroline Mol

Caroline Mol, een nuchtere Volendamse met een sterrenstatus, heeft haar naam gevestigd als BN’er. Haar leven is verweven met muziek, liefde en familie. Caroline deelt haar hart en thuis met niemand minder dan Jan Dulles, de getalenteerde zanger van 3JS. Samen hebben ze een liefdevol thuis gevonden op de schilderachtige dijk van Volendam, waar ze hun dagen doorbrengen met het koesteren van kostbare momenten en hun prachtige kinderen.

Gezin

Jan en Caroline zijn samen de ouders van James, Donna en Lina. In december 2020 hing er een grote, zwarte wolk boven Volendam, want een week voor kerst overleed de dochter Donna van Jan Dulles en Caroline Mol aan een scheurtje in haar middenrif. De wereld stond stil en nog iedere dag hebben Jan en Caroline het er ongelooflijk moeilijk mee.

Een paar maanden na het overlijden van Donna raakte Caroline opnieuw in verwachting en een tijdje later werd dochter Lina geboren. Lina is voor haar ouders een cadeau en het lichtpuntje van hun leven, samen met grote broer James.

‘Ik ben natuurlijk heel bezorgd’

Na het overlijden van dochter Donna is Caroline voor altijd extra bezorgd over haar kinderen, en dat is niet zo gek. Toen Lina een paar dagen geleden in een heftige hoestbui terecht kwam, stak de bezorgdheid van Caroline gelijk de kop op. Op Instagram deelde Caroline hier een openhartig en eerlijk bericht over.

Bij een foto van zichzelf en een slapende Lina schreef ze: ‘Klein ziek meisje kreeg een heftige hoestbui. Ik ben natuurlijk heel bezorgd. Op dit soort momenten altijd even meer. Daarom pak ik haar dan snel bij me. Na een paar minuten valt ze in slaap en leg ik haar weer in haar eigen bedje.’

We begrijpen volledig dat Caroline, na zo’n ingrijpende gebeurtenis, extra bezorgd is over haar kinderen, en we leven met haar mee.

100%NL Magazine Caroline Mol

Delen

Meer over Caroline Mol

ACH: Caroline Mol deelt mooie, maar hartverscheurende video
ACH: Caroline Mol deelt mooie, maar hartverscheurende video
Caroline Mol laat emoties los: 'Een nieuwe levensfase begint'
Caroline Mol laat emoties los: ‘Een nieuwe levensfase begint’
Lees alle artikelen over Caroline Mol