Caroline Mol deelt hartverscheurend bericht met haar volgers
Zie ook:
Delen

Caroline Mol deelt hartverscheurend bericht met haar volgers

Na het zien van deze foto moesten wij echt even een traantje wegpinken. Wat is Lina toch een lieverd en wat is dit toch moeilijk voor Caroline...

Jan Dulles en Caroline Mol

Ze zijn al jaren bij elkaar en hebben samen drie kinderen: Jan Dulles en Caroline Mol. De twee zijn samen door diepe dalen gegaan, maar dat heeft ze sterker gemaakt dan ooit.

Regelmatig delen zowel Jan als Caroline de allerleukste video’s en foto’s van het gezinsgeluk. Zoals laatst, toen het gezin genoot van een zonovergoten vakantie. De allerliefste vakantiekiekjes van Jan, Caroline en de kinderen zie je hier!

Dochter Donna

In december 2020 hing er een grote, zwarte wolk boven Volendam, want een week voor kerst overleed de dochter van Jan Dulles en Caroline Mol aan een scheurtje in haar middenrif. De wereld stond stil en nog iedere dag hebben Jan en Caroline het er ongelooflijk moeilijk mee.

Foto Lina en Donna

Lina lijkt het steeds meer te beseffen dat zij nog een zusje heeft, maar dat die helaas niet in levende lijven bij haar is. Vorige week plaatste Caroline een foto, waarbij Lina een schilderij van haar zusje knuffelt. Nu deelde zij een foto van Lina op de bank met het schilderij van Donna voor zich. ‘Samen met Donja zussie filmpje kijken’, schrijft Caroline erbij. Wat is dit toch een emotionele, maar ook bijzondere foto. Wij weten zeker dat Caroline geniet van het feit dat Lina beseft dat zij een zusje heeft, maar wij weten ook zeker dat zij het hier onwijs moeilijk mee heeft…

Bron en Beeld: Instagram Caroline Mol.

Delen

Meer over Caroline Mol

Caroline Mol laat emoties los: 'Een nieuwe levensfase begint'
Caroline Mol laat emoties los: ‘Een nieuwe levensfase begint’
WOW: Caroline Mol overspoeld met reacties na delen van prachtige selfie
WOW: Caroline Mol overspoeld met reacties na delen van prachtige selfie
Lees alle artikelen over Caroline Mol