100%NL Magazine Caroline Mol
Zie ook:
Delen

FOTO: Caroline Mol emotioneel om zoontje James

Het feit dat Caroline's zoontje James haar door de donkerste periode van haar leven heeft gesleept, beseft zij maar al te goed. In een emotionele post schrijft zij erover.

Caroline Mol

Hoewel Caroline een bescheiden Volendamse is, mag ze zichzelf ondertussen ook een BN’er noemen. Caroline is al een aantal jaren samen met haar grote liefde: de 3JS-zanger Jan Dulles. Jan en Caroline wonen op de dijk in Volendam en zijn samen ouders van drie kinderen: zoon James en dochters Donna en Lina. Jan en Caroline delen op hun social media veel van hun persoonlijke leven. De mooie en leuke kiekjes, maar ook de mindere momenten.

Besefmomentje

Caroline en Jan kwamen ruim twee jaar geleden, na het overlijden van hun dochtertje, in een héle donkere periode terecht. James was toen nog jong, maar hij heeft Jan en Caroline wel door deze helse periode gesleept. Caroline deelde een prachtige foto van James, die inmiddels een grote jongen van 4 is. Daaronder schrijft zij: ‘Mijn grote vriend… mijn ventje… die ooit op een dag gaat beseffen dat hij ons door de donkerste periode van ons leven heeft gesleurd. Onze redder. En ik kan hem niet vaak genoeg vertellen hoe trots ik op hem ben.’ Wat een prachtige woorden van Caroline voor haar zoontje. Wij snappen dat zij ongelooflijk trots is op haar redder.

Bron en Beeld: Instagram Caroline Mol.

Delen

Meer over Caroline Mol

FOTO: Jan Dulles en Caroline Mol delen heel mooi nieuws
FOTO: Jan Dulles en Caroline Mol delen heel mooi nieuws
Volgers reageren massaal onder práchtige foto Jan Dulles en Caroline Mol
Volgers reageren massaal onder práchtige foto Jan Dulles en Caroline Mol
Lees alle artikelen over Caroline Mol